Categories
otloz

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en zelfstandigen – nl-nl free download.Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

 

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en zelfstandigen – nl-nl free download.Office 2013 Thuisgebruik en Zelfstandigen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Werken op meerdere apparaten.Office opnieuw installeren na een upgrade naar Office

 
 
Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen Onmisbaar voor elke taak. Deze Office download-versie voor Thuisgebr uik en Zelfstandigen is bedoeld voor gezinnen en kleine bedrijven die de klassieke Office- en e-mail-apps willen. Het bestaat uit /10(). Voor eenmalige aankoop van Office, zoals Office voor Thuisgebruik en Studenten of Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen. Verwijder Office Zie Office verwijderen van uw pc. Installeer Office opnieuw. Zie Office downloaden en installeren of opnieuw installeren. Microsoft Office Thuisgebruik & Zelfstandigen. De beste optie voor gezinnen die Office op één computer met Windows willen gebruiken. Dankzij tijdbesparende functies en een sobere, modern ogende vormgeving in alle programma’s bent u veel minder tijd kwijt aan uw opdrachten voor school en uw persoonlijke projecten.
 
 

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en zelfstandigen – nl-nl free download.Microsoft Office – Download

Voor eenmalige aankoop van Office, zoals Office voor Thuisgebruik en Studenten of Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen. Verwijder Office Zie Office verwijderen van uw pc. Installeer Office opnieuw. Zie Office downloaden en installeren of opnieuw installeren. Microsoft Office Thuisgebruik & Zelfstandigen. De beste optie voor gezinnen die Office op één computer met Windows willen gebruiken. Dankzij tijdbesparende functies en een sobere, modern ogende vormgeving in alle programma’s bent u veel minder tijd kwijt aan uw opdrachten voor school en uw persoonlijke projecten. Office bevat toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ze zijn beschikbaar als eenmalige aankoop voor gebruik op één pc. Microsoft abonnementen bevatten premium-versies van deze toepassingen plus onlineservices, zoals onlineopslag met OneDrive en minuten voor Skype voor thuisgebruik 2.
 
 
 
 

Met de nieuwe touch-geoptimaliseerde leesmodus in Word blader je al vegend met je vinger door je documenten. Ook zie je nu beter wie wijzigingen in het document heeft aangebracht en wat er is veranderd.

Daarnaast bewerk je in Microsoft Office Professional Plus PDF’s zonder extra software, waarmee het programma rechtstreeks de concurrentie aangaat met Adobe Acrobat. In Excel zorgt de nieuwe functie Flash Fill ervoor dat de geselecteerde cellen automatisch worden ingevuld.

Daartoe analyseert Excel de hele tabel, detecteert afhankelijkheden tussen de cellen en suggereert een waarde of tekst. Op een soortgelijke manier helpt Excel je ook bij het maken van pivot tabellen en grafieken. Met de nieuwe functie Quick Analysis bekijk je opmaakvoorbeelden in de spreadsheet zelf. PowerPoint heeft twee verschillende presentatieweergaven: eentje voor het publiek en eentje voor de presentator.

Bij het presenteergedeelte vind je naast de presentatie zelf een lijst met opsommingstekens en meer details. Op een tablet schakel je tussen dia’s door te vegen met je vinger of een stylus. Outlook heeft fade-in menu’s voor afspraken, contactpersonen en taken. E-mails worden goed geschaald voor tablets weergegeven, met een geoptimaliseerde lijstweergaven en naar wens op een groter oppervlak. Wat de bediening betreft zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd in Microsoft Office Professional Plus.

De bekende Ribbon wordt uitgebreid als dat nodig is en is geoptimaliseerd voor touch-bediening op tablets en touch screens. Naast afbeeldingen is het ook mogelijk om video’s via met een html-code in je documenten in te voegen. Alle programma’s zijn geoptimaliseerd voor touch-bediening. Microsoft Office Professional Plus bevat een aantal handige functies en is geoptimaliseerd voor touch-bediening.

Ondanks dit werkt het pakket niet echt lekker op tablets. Veel van de opties en knoppen zijn simpelweg te klein voor de meeste vingers. Op dit minpuntje na overtuigt Microsoft Office Professional Plus op alle fronten.

De PDF-editor, de sterk verbeterde mogelijkheden voor gezamenlijk werken in een document, cloud-integratie met Skydrive en extra’s als het toevoegen van YouTube-video’s aan documenten, zijn grote innovaties. Microsoft Office Professional Plus gebruikt het minimalistische tegelontwerp van Windows 8. Grote en heldere symbolen verwijzen naar de meest belangrijke functies.

Met de nieuwe sjablonen krijg je visueel aantrekkelijke spreadsheets en presentaties. Verbeter de beveiliging, prestaties en stabiliteit van Microsoft Office De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Wat vind je van Microsoft Office ?

Zou je het aanraden? Microsoft Office voor Windows. Bekende toepassingen, nieuwe functies. Microsoft Office voor PC. Office Service Pack 1 1. Your review for Microsoft Office Your review for Microsoft Office Thank you for rating!

Schrijf een recensie. Dit is genant… Er is iets heel erg fout gegaan. Probeer anders dit.